Dagens framsteg!?

Har för förtielfte gången städat garaget för att kunna få lite mera plats, vart kommer allt skit ifrån? det blev nog säkert två vändor med sopor som man måste åka 12 mil med bara för att man ska komma till en återvinnings station..miljövänligt som fan..och vem fan drar dit alla tomma pilsner flaskor/burkar??? jag har då aldrig tagit dit några tomflaskor/burkar.....

Alva

Alva

vad tänker man med.....???

Såg på min gode vänns blogg (partykollektivet.blogg.se) att där fanns ett grattis till min dotter med bild! Detta måste ju ordnas å det snaraste ... så bild lägges till snarast.

Det tar sej som mordbrännaren sa!

Framvagnen har nu anlänt och med den även inspirationen att fortsätta renoveringen, har med stor möda och ännu störe besvär samt riktigt god hjälp tagit ut torsionsstavarna från gamla framvagnen (klabbigt värre) även broms trummor samt spindlar och "länkarmar" är nu av monterade för blästring...ska bli göttans att se hur dom kan bli efter blästing, jag är som synes snål med bilder men jag kommer nog att göra en klassiker...före och efter bilder..ja banne mej det gör jag....mottot tills nästa inlägg" i morgon ska jag sluta upp att skjuta upp till morgondagen" :) min funderingar angående bilen är ska jag spara elsystemet eller tjacka ett nytt? det är alltid roligare med nya saker och monteringen blir så mycket roligare då...men det drar i väg med kostnaderna...ja ja vi får se vad som händer i framtiden....bidrag mottages med yttersta tacksamhet.
//J

Står saker stilla?

Det kan man lungt på stå i alla fall på folka fronten, det har hänt miljoner med andra saker vilket har gjort att folkan har hamnat långt ner på prio listan, men lyckligt vis har jag fått en dotter som säkert kan hjälpa mej att slipa/putsa på något :)
Hur som helst så är i alla fall nu framvagn beställd väntar med spänning på leverans.

RSS 2.0